Bitcoin har fulgt en parabolsk stigende supportlinje.

Tekniske indikatorer er begyndt at vise svaghed.

Prisen handles muligvis i en symmetrisk trekant.

Vil du vide mere? Deltag i vores Telegram Group, og få handelssignaler, et gratis handelskursus og daglig kommunikation med kryptofans!

Trust Project er et internationalt konsortium af nyhedsorganisationer, der bygger standarder for gennemsigtighed.

Efter en parabolsk stigning stoppede BTC-prisen og skabte en Spinning Top-lysestage den 18. november.

Prisen er begyndt at vise tegn på svaghed, men en opdeling er endnu ikke bekræftet.

Bitcoin følger parabolsk support

Bitcoin-prisen har fulgt en parabolsk stigende supportlinje siden begyndelsen af ​​september. På tidspunktet for pressen handlede Crypto Cash lige over denne supportlinje.

Den 18. november fulgte BTC sit tidligere bullish lysestage op med en spinning top, et tegn på ubeslutsomhed, især når man kommer efter en så stærk opadgående tendens.

Prisen er også i færd med at udfylde et aftenstjernemønster (fremhævet). Mønsteret ville være komplet med et tæt på under $ 16.700, åbningsprisen den 17. november (rød linje).

Et sådant fald vil også medføre et sammenbrud fra den parabolske støttelinje.

Tekniske indikatorer i den daglige tidsramme er begyndt at vise svaghed. RSI har genereret en bearish afvigelse, og den stokastiske oscillator er begyndt at rulle over og muligvis klar til at foretage et bearish kryds.

Mens MACD er overudvidet, er den endnu ikke begyndt at falde

Selv om disse er potentielle tegn på svaghed, bekræfter de endnu ikke en nedadgående tendens. En opdeling fra linjen vil sandsynligvis medføre et bearish kryds og et fald i både MACD og RSI, hvilket bekræfter tilbageførslen.

Det kortsigtede diagram viser, at prisen handles inden for en symmetrisk trekant, der i øjeblikket er på understøttelseslinjen i mønsteret. Desuden handles det inden for supportområdet på $ 17.550.

En opdeling fra trekanten vil sandsynligvis tage prisen ned til $ 16.770, hvilket er 0.618 Fib-niveauet for den seneste stigning. Denne zone er også et vandret støtteniveau og det mål, der findes ved at projicere længden af ​​trekanten til nedbrydningspunktet.