Er zijn verschillende voorspellingen gedaan waarbij Bitcoin een zescijferig getal heeft geraakt. Op zondag werd dit dankzij een algoritme heel even werkelijkheid.

De Bitcoin-futures werden in het weekend met $99.964 op Binance overtroffen.

Zoals Binance CEO Changpeng Zhao zei, was dit gewoon „een andere dag in crypto.

We hebben wel prijsbescherming, maar de algo van een gebruiker werd ballistisch en stuurde meerdere orders om dit te bereiken. Wij zullen waarschijnlijk deze grafiek een beetje moeten aanpassen zodat het in de toekomst leesbaar is,“ zei hij.

Dit zou niet echt kunnen zijn dit keer, maar sommige bitcoin-liefhebbers zijn hoopvol dat dit stierenseizoen ons $100.000 zal brengen.

De ,,anomalie die op Zondag gebeurde zag de prijs van bitcoin verpletterend ongeveer 12% na het $12.000. Echter, de digitale asset is terug de handel boven de $ 11.000.

Ondertussen handelen de Bitcoin September futures tussen $11.450 en $11.550, met een premie voor de spotprijzen.

Cash en carry met bitcoin futures levert nu 25% op. September futures handelen met een significante premie op de spot, inclusief op de CME,“ merkte scheef op. „De industrie is historisch gezien crypto rijk en fiat arm, het lijkt erop dat USD nog steeds een uitdaging is om te kopen en zal waarschijnlijk de leentarieven verhogen.