Den siste uken slet BTC-prisen for å fjerne viktige støttenivåer og starte en betydelig økning. Eiendelen fikk fart i løpet av det siste døgnet for å rally høyere enn $ 10,5 000 støttenivå.

Denne anstendige gjenopprettingsbølgen så at BTC-prisen overgikk motstanden på $ 10,2K og $ 10,4K motstandsnivåer for å handle så høyt som $ 10,550.

Oksene så ut til å være fast bestemt på å presse mynten over $ 10,6 tusen dollar, men møtte noe salgspress i denne regionen.

BTCUSD har siden korrigert lavere for å handle til $ 10 329 i løpet av pressetiden. Den gode nyheten er at det er en stigende kanal som dannes med støtte nær $ 10.400. Derfor kan okser samle seg rundt denne støttebasen og kjøre BTC-prisen høyere i de kommende øktene.

En nær $ 10,6 000 dollar ville være et styrkespill fra eiendelen, da kongemynte sannsynligvis ville konsolidere gevinster på det nivået før de gjorde et nytt høyere trekk på kartene.

BNB-pris øker med 15%

Mens BTC-pris og ETH sliter med å få et vedvarende bullish momentum, overrasket Binance-mynten (BNB) mange handelsmenn etter at den økte med mer enn 15%.

I løpet av det siste døgnet klarte BNB-prisen å øke til en høyde på $ 30,82 før den ble korrigert litt lavere.

Denne økningen betyr at BNB har overgått Bitcoin cash (BCH) og Chainlink (LINK) for å bli den sjette største kryptoen i følge data fra CoinMarketCap .

Den BNBUSD paret startet sin uptick sist onsdag da det brøt $ 22,00 motstand og holdt seg stabilt over $ 21.50.

Det var nær $ 25,57 før mynten endelig klarte å overgå motstanden til $ 30,00 for å handle på $ 30,4890 for øyeblikket.

BNB drar nytte av Binance Smart Chain Launch

Den imponerende veksten i BNB-prisen de siste dagene falt sammen med den nylige lanseringen av Binance Smart Chain (BSC). Den nye kjeden lar brukerne stake BNB-tokens for innbringende belønninger.

BSC støtter smarte kontrakter, noe som gjør det fullt kompatibelt med ETH-blockchain. Kjeden er designet for å fremme utviklingen av nye og innovative DeFi-produkter .

Så langt jobber DeFi-protokoller på Ethereum, inkludert Aave, dForce og SwipeWallet, angivelig allerede for å utvikle nye produkter på BSC .

Binances smarte kjede etablerer seg raskt som en populær plattform for dev-team på ETH. På den 13 september, Binance CEO Changpeng Zhao twitret :

“Binance Smart Chain (#BSC) transaksjonsvolum nådde 10% av ETH-nettverket et par dager etter lansering. La oss bidra til å redusere gassgebyrene. ”