Bitcoin-pris treffer Historiske $ 19.000 milepæl, Eyes New Record Highs

Etter det siste stupet til $ 16,1 000, har Bitcoin gjenopprettet seg og nesten på $ 18 000 igjen etter å ha sunket nær $ 15 000 dollar, og tetter seg nærmere hele tiden på rundt $ 20 000. Den digitale eiendelen virker ustoppelig de siste par ukene, og klatrer høyere hver eneste dag med bare noen få retracementperioder.

Likevel virker dette okserallyet langt sunnere enn det for 2017/18, ettersom det er mer kontrollert og det for øyeblikket er mye mer handelsvolum i markedet. En av de viktigste gnistene i dette nye løpet var støtten til kryptovalutaer fra PayPal, en av de største betalingsleverandørene i verden.

Volatiliteten i kryptovalutamarkedet er ekstremt høy akkurat nå, med noen altcoins som hopper opp og ned med mer enn 20% innen få timer. Et av de mest fremtredende Immediate Edge eksemplene er XRP som hadde et vilt løp på 163% de siste 5 dagene for å nå en høyde på $ 0,78.

Markedsverdien av Bitcoin nådde nylig 353 milliarder dollar for første gang noensinne, og overgikk JPMorgan’s til 352 milliarder dollar. Jamie Dimon, administrerende direktør i JPMorgan har vært en fremtredende kritiker og hater av Bitcoin og kryptokurver generelt og kalte dem en ’svindel‘.

Bitcoin har overgått nesten alle andre eiendeler i markedet som Gold, S&P 500 og andre vanlige investeringsalternativer som råvarer eller amerikanske statsobligasjoner.

Hva er neste for Bitcoin og kryptovalutamarkedet?

Bitcoin dominerte markedet, men har mistet en god del av prosentandelen fra en topp på 66% 19. november til et nåværende lavpunkt på 61,8% ettersom andre altcoins som XRP, ETH og LTC også har samlet seg. Den totale markedsverdien i markedet eksklusive Bitcoin har hoppet med 57 milliarder dollar den siste uken, noe som indikerer at kanskje ‚høysesongen‘ kommer tilbake når BTCs dominans synker.

Bitcoin ser ut til å bare møte en stor barriere på $ 19,891 på Bitfinex og lignende priser på andre børser. Å knekke heltiden kan være en stor gnist av neste FOMO-bølge, og potensielt presse Bitcoins pris mot $ 25.000.

Verken MACD eller RSI er så høye som de var tilbake i 2017 under det siste okserallyet, noe som indikerer at kanskje BTC-prisen har mye mer plass til å vokse til tross for at den er nær all-time high.